marionsegg

Phone: 01637 751733 01637 751*** show

Hogyan játszik a póker?

Ha két vagy több játékos azonos kézzel rendelkezik, www.comparebuzz.net akkor a játékosok a kártyáikat az asztalra helyezték. Razz – A Razzban a játékosok három kártyát kapnak lefelé és öt kártyát felfelé. A legmagasabb kézzel rendelkező játékos megnyeri a potot. Egy játékos nem játszhat addig, amíg az összes játékosnak nincs sorsa. Bizonyos esetekben, akkor képes lesz arra, hogy egy szép kifizetés, ha megy all-in a megfelelő időben, és a legtöbb esetben, még akkor is, ha elveszítesz, akkor lehet, hogy egy csomó pénzt, ha van türelme, és kezeli a tét jól.

Ha azonban hajlandó vagy kockázatot vállalni, akkor az asztalnál az egyik legjövedelmezőbb játékos lehetsz. Nagyon kevés játék van, amellyel ezt megteheti, beleértve a Pai Gow és a Sic Bo. Az egyik dolog, ami megkülönbözteti ezt a játékot a többiektől, hogy bármikor elválaszthatja az utolsó párját. Az alapvető szabály az, hogy ha egy pár királynőt kapsz, többet fogadhatsz, vagy magasabbra mehetsz.

Amikor minden kéz játszik, a pot egyenlő részekre oszlik. A játékosnak legalább kétszer annyi zsetont kell fogadnia, mint amennyit elkezdett. Miután egy kéz ki van osztva, minden játékos addig játszik, amíg el nem éri a maximumot. Split-Auction – A játékosok egy meghatározott számú zsetonnal indulnak, és bármikor emelhetik vagy hajthatják össze a kártyáikat, mielőtt az osztó keze megérkezne az asztalra. Ha egy játékos nem akar osztani, akkor osztott potot kap.

Ha a kártyák összesen legalább nyolc, akkor kapnak az összes zsetont. Azonban, ha a teljes kártyák kevesebb, mint nyolc, akkor a játékos kap a kisebb a pot, vagy a felét a pot. Cincinnati – Cincinnati-ban a játékos választhat, hogy osztja-e a potot, ha a kártyái összesen kevesebb, mint nyolc. Ha egy játékos úgy dönt, hogy megosztja a potot, mindegyikük kap egy bizonyos részét. Omaha High – Omaha High az Omaha játék változata, amelyet magas kártyás fogadásokkal játszottak az alacsony kártyás fogadások helyett.

Általában, miután az ügylet befejeződött, három kártyát osztanak ki minden játékosnak, és négy az osztónak. Omaha – Omaha játékosonként öt kártyával játszik. A játékosok két face-down kártyát és három face-up kártyát kapnak. A legmagasabb öt kártya kombináció, minden játékos kezében, nyer a potot. Miután minden játékosnak esélye van arra, hogy döntést hozzon a birtokában lévő kártyákról, az osztó új kártyát húz, és újra megosztja a kártyákat.

Mint a Texas Hold’em, minden játékosnak követnie kell az utat az azonos jelmezű kártyával, kivéve, ha a játékosnak magasabb párja van, az osztónak új kártyát kell húznia, és így tovább.

No properties found

Be the first to review “marionsegg”

Rating